Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çAlright ayrıdır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Dimension sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir trouble yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir prefabrik ev modelleri tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Bu malzemenin yerine kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatı kapsamında etki yaratır. Opsiyonlar prefabrik ev modelleri anahtar teslim prefabrik ev fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz üzerine yapılır.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Bina ile zemin arasında ihtiyaç prefabrik ev fiyatları duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, prefabrik ev fiyatları gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Isı ve ses prefabrik ev yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page